TUNCELİ / MAZGİRT - Darıkent Ortaokulu

Ock

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı Haftası (Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası)

Ara

Okulumuz ortaokul öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hacer Demirci TATAR ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hasan KAYGUSUZ eşliğinde Baba Mansur ocağını ziyaret ettiler.

Ekm

Kod Haftası etkinlikleri kapsamında ''Cumhuriyetimizin 100. Yılı'' konulu Matematik Öğretmenimiz Seval YUMUK rehberliğinde yapılan etkinliğimiz.

Ekm

Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri israfı önlemek, kaynakları daha etkili ve verimli kullanarak atık miktarını azaltmak üzere Matematik Öğretmenimiz Seval YUMUK rehberliğinde etkinliklerimize katılım sağlamaktadır.

Ekm

Robotik kodlama eğitimlerimiz 8. sınıf öğrencilerimize yönelik, Matematik öğretmenimiz Seval YUMUK tarafından verilmektedir.

Ekm

Tunceli Valimiz Sayın Bülent TEKBIYIKOĞLU ve Mazgirt İlçe Kaymakamımız Sayın Necdet UÇAR İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan okulumuzu ziyaret etti. Okul girişinde minik öğrenciler tarafından karşılanan Valimiz Sayın Bülent TEKBIYIKOĞLU öğrencilerimiz ile yakından ilgilendi. Eğitim konusunda ilçe Milli Eğitim Müdürümüzden bilgi aldıktan sonra öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE HAYATLARININ GERİ KALANINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında şampiyon olan 8/A sınıfı öğrencimiz Mansur YALÇIN'ı tebrik eder, yaptığı etkinlikten dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erkan YILDIZ'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileriyle birlikte Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliği yapıldı.